ضرورت همکاری و هم افزایی احزاب و گرایش های سیاسی مختلف بعد از انتخاب رئیس جمهور
بنام خدا
ضرورت همکاری احزاب مختلف بعد از انتخاب رئیس جمهور برای تحقق توسعه همه جانبه
قبل از انتخابات، رقابت کاندیداها و ارائه دیدگاه ها و برنامه ها ونقد مستدل و غیرمغرضانه، امری لازم برای شناسایی و انتخاب اصلح می باشد. اما بعد از انتخابات، ضمن ادامه انتقادات منصفانه و خیرخواهانه و رعایت اصل وحدت، باید بر ارائه پیشنهادات سازنده و همکاری تمرکز شود و از هرگونه تخریب دولت یا کارشکنی و مانع تراشی بر سر راه تصویب و اجرای برنامه هایی که مطابق با منافع ملی می باشد پرهیز شود، هرچند آن طرح و برنامه ها برای بعضی از احزاب و فعالان ناهمسو با دولت خوشایند نباشد. تمام کسانی که خواهان رفع کاستی ها و پیشرفت و اعتلای ایران می باشند، اعم از دولتمردان و شهروندان عادی، باید در حد توان عملا یا با ارائه پیشنهادات سازنده با دولت همکاری کنند.
از طرف دیگر، موفقیت دولت فعلی در تحقق توسعه همه جانبه کشور مستلزم این است که مسئولین در تمام سطوح از تجربه و دانش دولتمردان سابق و کارشناسان خارج از حاکمیت، صرف نظر از گرایش حزبی و سیاسی آنها، استفاده کنند. مسئولین باید بجای تخریب مدیران پیشین یا وابسته به احزاب رقیب، با آنها مشورت کرده و از تجارب و دانش آنها تا حد امکان استفاده کنند، از مدیران ارشد گرفته تا مدیران رده میانی و پایینی. در عین حال انتقاد پذیری و تمایل به ارائه نقد منصفانه و خیرخواهانه ترویج و تشویق شود و یکی از معیارهای انتخاب و انتصاب مدیران و کارمندان باشد.
در همه موارد ضرورت دارد که منافع ملی بر منافع شخصی، حزبی، و محلی مقدم شمرده شود. در این صورت است که تضاد منافع که مانعی بزرگ بر سر راه رشد و توسعه می باشد اتفاق نمی افتد. تضاد منافع مسئولین و دیگر افراد قدرتمند و ذی نفوذ مانع تصویب و اجرای پروژه ها و طرح های مفید یا توقف طرح ها و عملیات مضر و مخرب می شود.
اکبر فیجانی
27 اردیبهشت 1403