اندیشه ها و نکاتی برای ایجاد عدالت و صلح و ثبات در جهان

هدف از ایجاد این وبلاگ نشر راهکار ها و اندیشه هایی است برای افزایش آگاهی و بصیرت سیاسی و ایجاد عدالت و صلح و ثبات در جهان

اندیشه ها و نکاتی برای ایجاد عدالت و صلح و ثبات در جهان

هدف از ایجاد این وبلاگ نشر راهکار ها و اندیشه هایی است برای افزایش آگاهی و بصیرت سیاسی و ایجاد عدالت و صلح و ثبات در جهان

۵ مطلب در آبان ۱۴۰۱ ثبت شده است

 

 

بنام خدا

هیچ کشوری فعلا نمی تواند به ایران حمله کند؛ سیاستمداران و نظریه پردازان غربی همه از قدرت و نفوذ ایران در منطقه و توان بالای آن در جنگهای متعارف و نامتعارف مطلع هستند و معتقدند و بارها اذعان کرده اند که حمله به ایران عواقب خطرناک و هزینه سنگین خواهد داشت.

اما آمریکا و متحدانش با ایجاد اغتشاش و تشویق معترضین ایران به خشونت چند هدف را دنبال می کنند:

هدف اول و دست یافتنی آنها ناامن کردن کشور و تضعیف و جلوگیری از پیشرفت ایران است؛

هدف دیگر آنها کسب مجوز قانونی و فراهم کردن شرایط برای حمله نظامی به زیر ساختهای ایران می باشد. یعنی در صدد هستند با تشویق مردم به خشونت، تخریب، ضرب و جرح  و کشته سازی، نیروهای امنیتی را مجبور به خشونت و دستگاه قضایی را مجبور به صدور حکم مجازاتهای سخت یا  اعدام برای تخریبگران، قاتلان و لیدرها کنند و سپس، ضمن فریب و آماده کردن افکار عمومی جهان، با اتهامات حقوق بشری بر علیه ایران، مسئله را امنیتی کرده و در مجامع بین المللی با صدور قطعنامه ما را محکوم کنند و نهایتا مجوز قانونی و شرایط حمله نظامی به زیر ساختهای ایران را فراهم کنند.

و هدف نهایی و ایده آل آنها تجزیه و تقسیم ایران به چند کشور کوچک و ضغیف می باشد.

اکبر فیجانی

  • اکبر فیجانی

طرح تجزیه و تضعیف ایران و دیگر کشورهای بزرگ خاورمیانه-فیجانی44

اکبر فیجانی | پنجشنبه, ۱۹ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۱۵ ق.ظ

 

 

بنام خدا

طرح تجزیه و تضعیف ایران و دیگر کشورهای بزرگ خاورمیانه

تجزیه و تقسیم ایران و دیگر کشورهای بزرگ خاورمیانه به کشورهای کوچک و ضعیف،  هدف اصلی قدرتمندان غربی از چند دهه پیش بوده است. آمریکا و دیگرکشورهای استعمارگر، سالها تلاش داشته اند طرحهای نظریه پردازانی چون برنارد لوئیس و هنری کیسینجر را در خاورمیانه اجرا کنند.

 گرچه برنارد لوئیس و هنری کیسینجر در باره خاورمیانه در بعضی موارد اختلاف نظر داشتند، اما هر دو معتقد بودند که وحدت اسلامی، اعراب متحد و ایران قدرتمند خطر جدی برای منافع کشورهای قدرتمند غرب، بخصوص آمریکا، می باشند و باید به هر طریق از اتحاد و پیشرفت  کشورهای خاورمیانه جلوگیری شود. هنری کیسینجر معتقد بود باید خاورمیانه درگیر جنگ های سی ساله شود و برنارد لوئیس راه حل اصلی را در تجزیه کشورهای بزرگ خاورمیانه به کشورهای کوچک و ضعیف می دانست تا خطری برای غرب نداشته باشند. با اندکی اختلاف نظر، هر دو معتقد بودند غرب باید با تشدید اختلافات قومی و مذهبی و برافروخته نگه داشتن شعله جنگ در منطقه خاورمیانه، این کشورها را عقب نگه دارد و از خطرات بالقوه از جانب آنها پیشگیری کند.

برای پی بردن به جوانب مختلف این واقعیت و ریشه ها و عوامل تنش و جنگ دائمی در خاورمیانه، توصیه می کنم خوانندگان محترم اندیشه ها و آثار برناد لوئیس، هنری کیسینجر، برژینسکی، فرانسیس فوکویاما، ساموئل هانتینگتن و نقدهای نوشته شده بر اندیشه های آنان و دیگر آثار مرتبط با موضوع جنگ و بحران در خاورمیانه را مطالعه کنند.

 

دو مقاله علمی زیر مسئله فوق را خیلی خوب بررسی و بحث کرده اند:

 

استراتژیست های آمریکا و شکل گیری جنگ های مذهبی در خاورمیانه

علی اکبر جعفری، و امین جعفری

فصلنامه علمی)مقاله علمی-پژوهشی( پژوهشهای سیاسی جهان اسلام، سال دهم، شماره دوم، تابستان 1399 ،  صص 110 – 8

https://priw.ir/article-1-1042-fa.pdf

 

 

تبیین انگارة تاریخی برنارد لوئیس در ارتباط با نظریۀ خاورمیانۀ جدید

سید امیر میرهلی دانشجوی دکترای تاریخ دانشگاه اصفهان

اصغر منتظرالقائم استاد گروه تاریخ دانشگاه اصفهان

مصطفی پیرمرادیان دانشیار گروه تاریخ دانشگاه اصفهان

پژوهشهای علوم تاریخی، سال 12 ،شمارة 2 ،تابستان 1911

از ص 571 تا 513

https://jhss.ut.ac.ir/article_78029_2d191ebe955b8f31ece25da761888720.pdf

 

چند منبع برگزیده دیگر

طراح تجزیه کشورهای خاورمیانه کیست؟ مشرق نیوز، ۱۷ مهر ۱۳۹۱

https://www.mashreghnews.ir/news/152283/

 

ژنرال‌های جنگ نرم/1

کیسینجر؛ مهره اصلی آمریکا در جنگ نرم علیه ایران + فیلم و عکس

مشرق نیوز  کد خبر 151969تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۴

https://www.mashreghnews.ir/news/151969/

 

هفت راهکار سازمان سیا برای مقابله با ثبات ایران، کیهان، هشتم اسفند ۱۳۹۵

 

قهرمانی، احمد، اهداف جبهه استکبار در منطقه غرب آسیا، پایگاه بصیرت، ۲۹ اردیبهشت

۱۳۹۷

 

اکبر فیجانی

نوزدهم  آبان 1401

 

  • اکبر فیجانی

چند نشانه بلوغ فکری و خردمندی

اکبر فیجانی | سه شنبه, ۱۷ آبان ۱۴۰۱، ۰۶:۵۶ ق.ظ

 

بنام خدا

 

چند نشانه بلوغ فکری و خردمندی:

 

*تحمل عقاید مخالف یا متفاوت و پرهیز از  بی احترامی یا انزجار  نسبت به صاحبان عقاید مخالف،

 

*داشتن ذهنی باز برای پذیرش عقاید جدید و تغییر عقیده بر اساس شواهد و اطلاعات معتبر،

 

*تلاش و صرف وقت برای کشف حقایق،

 

*پرهیز از اظهار نظر در باره مسائل و حوادث بدون اطلاعات کافی،

 

*داشتن احساس مسئولیت و دغدغه در باره مسائل و مشکلات دیگران و جامعه بشری...

اکبر فیجانی

  • اکبر فیجانی

نکات و حقایقی که همه باید بدانند-فیجانی44

اکبر فیجانی | شنبه, ۷ آبان ۱۴۰۱، ۱۲:۰۵ ب.ظ

 

                                                 بنام خدا

نکات و حقایقی که همه باید بدانند

موجودیت نطام سرمایه داری به جنگ و بحران و مصرف گرایی گره خورده است.

شرکت های بزرگ چند ملیتی، خانواده های سلطنتی و اکثر سرمایه داران بسیار بزرگ (بویژه صهیونیست ها)، و دولت ها و سیاستمداران خادم آنها (مثل دولت های آمریکا، انگلیس و فرانسه)  بانی و گردانده اصلی بی ثباتی، جنگ و بحران در جهان هستند.

امروزه نظام غالب در سطح جهان نظام سرمایه داری است، حتی در بسیاری از کشورهای به ظاهر سوسیالیسی (روسیه).

دشمنی و ظلم استعمارگران و نظام سلطه محدود به ایران و مسلمانان نمی شود؛ سیاست ها و اقدامات اکثر دولت ها، بویژه دولت های قدرتمند و استعمارگر، به ضرر کل مردم عادی یا محروم جهان (از جمله ملت های خودشان) و در راستای منافع شرکت های بزرک چند ملیتی  و سرمایه داران بسیار بزرگ است.

در کشورهای غربی، بی عدالتی، تبعیض و نژاد پرستی امری رایج است. اما به علت سلطه رسانه ای آنها، در صد کمی از مردم جهان از این واقعیت مطلع هستند.

منافع کشورهای قدرتمند و استعمارگر ایجاب می کند که کشورهای دیگر، بویژه مسلمانان، ضعیف و وابسته به آنها باشند.

بحران سازی و آتش افروزی در خاورمیانه و تجزیه کشورهای بزرگ این منطقه به کشورهای کوچک و ضعیف، هدف اصلی و غایی قدرتمندان غربی و صهیونست است؛ آمریکا و دیگرکشورهای استعمارگر، سالها تلاش داشته اند طرح های نظریه پردازانی چون برنارد لوئیس و هنری کسینجر را در خاورمیانه اجرا کنند.

به دلایل ژئوپولیتیکی، ایدئولوژیکی، منابع غنی و عوامل دیگر، ایران بیش از هر کشور دیگری، حتی بیشتر از روسیه و چین، مورد توجه و دشمنی از جانب نظام سلطه است.

یک شگرد متداول مورد استفاده رسانه های وابسته به نظام سلطه تخریب شخصیت استعمارستیزان است. آنها شخصیت  فعالان مخالف نظام سلطه را تخریب می کنند یا مانع درست دیده و شنیده شدن آنها می شوند.

استعمارگران به کمک عواملشان و با بکار گیری روشهای متنوع علمی و استفاده از ابزار گوناگون، هر گروه، دولت یا سازمانی که بر خلاف منافعشان فعالیت کند تضعیف، منزوی یا نابود می کنند و هر مذهب یا مکتیی را که آموزه های آن با منافع آنها منافات داشته باشد، به طور مستقیم یا نامحسوس تحریف کرده و آن را ناکارآمد، خشن، و مغایر با مفاهیم و ارزش هایی مثل آزادی، عدالت، و علم و توسعه معرفی می کنند.

ترویج اسلام هراسی و ایران هراسی به طور فزاینده ای به یک بخش و هدف ثابت رسانه های غرب، بویژه رسانه های آمریکایی و بریتانیایی، تبدیل شده است.

رسانه های غربی معمولا ایرانیان را به عنوان مردمی تروریست و ترسناک و اسلام را به عنوان دین تروریسم معرفی می کنند.

ترویج اسلام هراسی تا حد زیادی به این علت است که این دین الهی با اسراف و مصرف گرایی که اساس نظام سرمایه داری است و همچنین با ظلم و استبداد و تحمل ظلم و ستم بشدت مخالف است و مبارزه با استعمار و استکبار و کمک به همنوعان مظلوم را وظیفه هر انسانی می داند.

استعمارگران هنوز به طور گسترده از روش قدیمی تفرقه افکنی و ترویج اغتشاش و درگیری داخلی به منظور ممانعت از پیشرفت کشورهای هدف استفاده می کنند.

امروزه حربه اصلی قدرت طلبان و استعمارگران جنگ شناختی می باشد؛ آنها با استفاده از شیوه های پیچیده علمی و به کارگیری متخصصین خبره، و با تبلیغات گسترده و هماهنگ،  به کنترل ذهن و فریب افکار عمومی می پردازند.

رسانه ها عموماً تحت مالکیت یا نفوذ زرسالاران و نخبگان استعمارگر هستند و در کنترل افکار عمومی در راستای اهداف و منافع شرکت های بزرگ چند ملیتی و نظام سرمایه داری نقش غیر قابل تصوری ایفا می کنند.

افکار عمومی جهان بیشتر تحت تاثیر رسانه های غربی صهیونیستی می باشد. همچنین افکار عمومی بخش عظیمی از جامعه ایرانی توسط رسانه های تحت تسلط یا نفوذ استعماگران یا منابع ناآگاه یا کم اطلاع و غیر متخصص تغذیه می شود.

بر اساس مستندات موجود، پنتاگون، سازمان سیا و دیگر سرویسهای اطلاعاتی وابسته به نظام سلطه، در  نوشتن و سانسور مطالب خبرگزاری ها و روزنامه ها، و تهیه یا سانسور برنامه ها، فیلمنامه ها و تولیدات موسسات وشرکتهای تولید  فرهنگ و سرگرمی، بویژه هالیوود، نقش زیاد دارند.

علاوه بر جمعیت زیادی از محققان و نویسندگانی که آگاهانه و رسماً در استخدام قدرت طلبان و زرسالاران می باشند، عده ای ندانسته به دشمنان بشریت خدمت می کنند؛ سرویسهای اطلاعاتی خادم استعمارگران بسیاری از نویسندگان و محققان را، بطور غیر مستقیم و نامحسوس، در مسیر اهداف نظام سلطه هدایت می کنند.

امنیت و منافع هیچ کشوری محدود به درون مرزهایش نمی شود؛ حضور و کمک ما به سوریه و عراق و دیگر کشورها و سازمان ها، کاملا با امنیت و منافع کشورمان همخوانی دارد.

موثرترین راه حل معضلات جهان و کمک به صلح و ثبات، افزایش آگاهی وبصیرت سیاسی و تقویت اخلاق و معنویت می باشد.

در جهان امروز، زندگی با کیفیت و ایمنی در برابر فریب، مستلزم داشتن سواد رسانه ای کافی می باشد.

آثار منفی فردی و اجتماعی شایعات بسیار گسترده و ویرانگر است.

هر انسانی در قبال آنچه می گوید یا نقل می کند مسئول است؛ زیرا هر صحبتی یا نوشته ای بر نگرش، اعتقادات و اعمال دیگران تاثیر می گذارد و ممکن است پیامدهای ناگوار داشته باشد؛ مراقبت کنیم که بدون تحقیق سخنی را نقل نکنیم و سکوت و صحبتمان آگاهانه و خیرخواهانه باشد.

اعتراض مدنی و مسالمت آمیز سازنده است و باعث رشد و توسعه می شود؛ اما آشوب و اغتشاش باعث ایجاد زمینه برای جولان اراذل و اوباش، فرصت طلبان و مفسدین داخلی، تورم بیشتر، ناامنی، خدشه دار شدن وجهه سیاسی کشور نزد افکار عمومی جهان و مجامع بین المللی، آسیب پذیری در برابر دشمنان خارجی و افزایش احتمال حمله به زیرساختهای کشور و قهرا ویرانی و عقب ماندگی می شود.

کسانی که تلاش می کنند اعتراضات را به اغتشاش تبدیل کنند و مردم را به خشونت تشویق می کنند، یا ناآگاه و فریب خورده هستند و یا مزدور و مغرضانی می باشند که هدفشان جلوگیری از اصلاح امور و پیشرفت کشور است. زیرا اغتشاش یا سرکوب می شود یا منجر به هرج و مرج، ناامنی و ویرانی می گردد که در هر دو حالت مانع شنیده شدن و به نتیجه رسیدن اعتراضات به حق می شود. 

 

با آرزوی برقرای صلح و امنیت و عدالت در سراسر جهان

7 آبان 1401

اکبر فیجانی

 

 

 

 

 

 

   

  • اکبر فیجانی

هر انسانی در قبال آنچه می گوید یا نقل می کند مسئول است

اکبر فیجانی | جمعه, ۶ آبان ۱۴۰۱، ۰۹:۱۱ ب.ظ

 

بنام خدا

هر انسانی در قبال آنچه می گوید یا نقل می کند مسئول است؛ زیرا هر صحبتی یا نوشته ای بر نگرش، اعتقادات و اعمال دیگران تاثیر می گذارد و ممکن است پیامدهای ناگوار داشته باشد.

یک انسان خردمند و دوستدار بشر قبل از نقل اندیشه ها و  گفته های دیگران یا بیان نظر خود در باره انسانهای دیگر، و مسائل و حوادث،  فکر و تحقیق می کند و هرچیزی را باور و نقل نمی کند.

پس تلاش کنیم وظایف انسانی و اخلاقی خود را بشناسیم و سکوت یا صحبتمان آگاهانه و خیرخواهانه باشد. و بدانیم که بصیرت و آگاهی با مطالعه مستمر و تفکر نقادانه ایجاد می شود.

اکبر فیجانی

  • اکبر فیجانی